Οι  ανάγκες του νοικοκυριού ταξιδεύουν απαράλλαχτες μέσα στις εποχές και τις γενιές. 





   Μαζί τους,  μας φέρνουν το ίδιο απαράλλαχτες , τις  υπέροχες  λύσεις σχεδιασμού που ενέπνευσαν, καθώς και τα μοναδικά έπιπλα που δημιούργησαν.


Έτσι ακριβώς και σε αυτό το σωστό-σε-όλα-του σεκρετέρ, γραφείο, βιβλιοθήκη. 

 Οι ιδανικές διαστάσεις του, εξυπηρετούν ιδανικά την εργασία σας στο γραφείο. Η μεγάλη επεκτεινόμενη τάβλα του λειτουργεί και ως ερμάρι που κλειδώνει.


















Το κάτω μέρος θα φιλοξενήσει άνετα όλο το αρχείο σας, στα τέσσερα μεγάλα συρτάρια του, καθώς και όλο το γραφικό υλικό και τα αξεσουάρ.
Η βιτρίνα του πάλι, είναι ασυναγώνιστη σε ισορροπία κομψότητας και πρακτικότητας. Με χώρους αρκετούς για μια εξυπηρετική βιβλιοθήκη, καταλήγει να καδράρεται με θαυμάσια Βικτωριανά στοιχεία από δουλεμένες κολώνες που κομποζάρουν με το γραφείο, καθώς και μια διακριτική και γεμάτη κύρος κορυφή-παραπέτο.  








Οι κρυστάλλινες πόρτες των ντουλαπιών ασφαλίζουν με κλειδάκι. Μέσα τους θα αναδείξουν τα πολύτιμα βιβλία σας και κάθε συλλογή αναμνηστικών και διακοσμητικών, ενώ θα κρατήσουν μακριά την σκόνη και τα… ζημιάρικα χεράκια!

Στις εξωτερικές επιφάνειες χρησιμοποιήσαμε το ανάγλυφο φινίρισμα Wash P132A ενώ στο εσωτερικό το Rustic Brown S555A. Αρκετές από τις διαθέσιμες επιλογές φινιρισμάτων στο link: http://www.maraskino.eu/cats/?id=81



Αν το επιθυμείτε, προσφέρονται και χωριστά τα δύο μέρη, γραφείο και ερμάρι. Link στο site της εταιρείας μας: http://www.maraskino.eu/search/?q=2028http://www.maraskino.eu/search/?q=2028






























Comments

Popular posts from this blog