Με το καλοκαίρι ήρθε μια ανανέωση στην βιτρίνα μας. 


βιβλιοθήκη τραπεζαρία
Στο αρχείο μου όμως, ανακάλυψα και την φωτογράφιση του σετ τραπεζαρία-βιβλιοθήκη με την Ανοιξιάτικη πρόταση. 


βιβλιοθήκη τραπεζαρία
Μία βιβλιοθήκη λοιπόν, η NC9040 - link στο site της εταιρείας μας: http://www.maraskino.eu/search/?q=9040 - δύο απόψεις διακόσμησης. Αυτό που αλλάζει είναι η τραπεζαρία, τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά. 
βιβλιοθήκη τραπεζαρία

Παρατηρήστε πως μια σοφή επιλογή φινιρίσματος μας <έλυσε> τα χέρια για να μεταμορφώσουμε τον χώρο κρατώντας όμως σαν βασικό στοιχείο την βιβλιοθήκη. Οι απαλοί τόνοι και το γεμάτο κύρος φινίρισμα, που αναδεικνύει το μασίφ ξύλο, δεν μπορούν παρά να ταιριάξουν υπέροχα με κάθε ανανέωση. Για το εσωτερικό μέρος της βιβλιοθήκης προτιμήσαμε το ονειρεμένο κοντράστ που δίνουν οι  τόνοι του μεστού παλαιωμένου ξύλου με Rustic Brown.
καντρι βιβλιοθήκη τραπεζαρία

Εξαιρετικά στοιχεία στην όλη σύνθεση είναι οι καρέκλες, που ουσιαστικά <καλύπτουν> την απόσταση από το ένα στιλ στο άλλο, δηλαδή μας μεταφέρουν από την πολύ κομψή, μίνιμαλ και άνετη industrial επίπλωση στην χαρούμενα επιτηδευμένη κάντρι floral άποψη. 
καντρι βιβλιοθήκη τραπεζαρία

Εξωτερικά στην βιβλιοθήκη εφαρμόσαμε το φινίρισμα P815A Graywash L. Μια γενική ιδέα για τα διαθέσιμα φινιρίσματά μας στο link: http://www.maraskino.eu/cats/?id=81
καντρι βιβλιοθήκη τραπεζαρία

Όλη η συλλογή μας με τα έπιπλα βιβλιοθήκης στο link στο site της εταιρείας μας: http://www.maraskino.eu/cats/?id=49
καντρι βιβλιοθήκη

Το υπέροχο τραπέζι ανήκει στην συλλογή Flexi Line και το δημιουργήσαμε διαλέγοντας πόδι τραπεζιού, πάχος τάβλας και διάσταση. Αναλυτικά οι θαυμάσιες επιλογές για τραπέζι φαγητού Flexi Line στο link: http://www.maraskino.eu/products/?id=644


Comments

Popular posts from this blog